Thanksgiving en France

I hele helga har jeg vært hos Megan, ble med hun hjem fra skolen på fredagen, og lå over til idag. Var veldig koslig. Vi har snakka engelsk hele helga, sett mange episoda Gossip Girl, og lagd(og spist…) masse mat. For jeg og Megan har lagd maten til thanksgiving, helt fra skratsj. Hun er amerikansk, så bestemora hadde sendt oppskrift og diverse krydder. Vi lagde stappa kalkun med potetstappe, grønnsaker og liknende, deretter pumpkinpai og en annen slags ostekake til dessert. Ble virkelig veldig mett! Men det var kjempegodt, så blir vell å feire thanksgiving framover 🙂 

 

OG Akkuratt nå kom det enda en pakke i posten!!! Julekalender jo :O  ❤ ❤  Herregud så fin! beste gaven jeg noensinne har fått. No kan jula bare kom 🙂 Tusen takk Mamma, pappa, Erica, Richard, Sebastian!!

Reklamer

4 thoughts on “Thanksgiving en France

  1. Så flott at den rakk å kom frem.. =). Har tenkt så på dæ. Savne dæ, men æ høre du har det fint, og det e godt.=). Håpe hele adventsgaven til Noe`mie` var der også? Virket lysene til dere begge?? Stor klem! Elske dæ og Natta vennen. Skal hilse fra pappa her også. Resten har lagt seg. =). Vi hR VÆRT Å SETT PÅ NØTTEKNEKKERN I DAG. RART UTEN DEG..!=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s